2009. március 19., csütörtök

Február eleje

Február 6-ával, és 2 vizsgával, véget ért az öszi szemeszter. Kettö hónap szünet! Ezt igazán bevezethetnék otthon is :) Igaz abból a 2 hónapból, már csak 2 hét van hátra... hát rohan az idö, nagyon rohan, de nem baj, egyre közelebb a hazamenetel :)
Krisztával úgy ünnepeltük meg a suli végét, hogy elmentünk fodrászhoz :) Jelenleg ilyen az ábrázatom:Febr 12-én, Maki (Kriszta japán barátnöje aki azóta az én spanom is lett) elvitt minket egy hatalmas konyhába, ahol órákat szoktak tartani, most mi tartottunk órát a Japánoknak, hogyan kell gulyást fözni. Nos, az igazi gulyástól eléggé távol állt, föleg mert csirke volt benne, de azért a mienk volt :)Itt Kriszta tanitja lelkesen hogyan kell csipetkét késziteni - én is akkor hallottam róla elöször :)Gulyás tálalvaHozzá ettünk egy kis piskotát, tejszinhabbal, illetve az egyik thai lány hozott thai gyümölcsöt aminek az ize leginkább a barackbefötthöz hasonlitottFebr 16-án, a tutorjaink búcsúbulit szerveztek Krisztának. Elmentünk egy olasz étterembe, sok sok finom pizzát és még sok sok finomabb tengeriherkentyüs salátákat ettünk :)
Sajnos nem sok jó kép készült, ezen pl kitakarom szegény Kriszta arcát, pedig ez az egyetlen közös képünk :)Csoportkép balról, fent: Tae (anita tutor), Én, Gensuke (mindig ilyen hülye fejet vág), alul: Kriszta, Natsumi (én tutor), Maki (anita tutor), sajnos Kriszta tutorja nem tudott ott lenni, mert beteg volt, igy végül nem készült rólunk olyan fénykép, amin mindenki a tutorjával rajta van...
18-án Kriszta huga, Betti megérkezett otthoniából, és életünk egyböl kiszinesedett :)

3 megjegyzés:

Nikki írta...

Szia Krisztám!

Nagyon tetszik a hajad,jól áll meg minden:) Hallottam mit mondott rá Zsuzsi:P
Végre jó hogy ettél már valami magyarosat is,nem mindik csak azokat a tengeri herkenytyűket,meg makikat. Mondjuk jól néznek ki,legalábbis olyan gusztán vannak pakolva,de meg nem enném,az hót ziher. Há ismersz,tod még a halacskát sem eszem meg. Még jó hogy különbözőek vagyunk,ízlések és pofonok:)

pusz,Niki

Kriszta írta...

Hát azért ez a gulyás hagyott némi kivánni valót maga után... :)
Asszem nem nagyon stimmeltek az arányok. Pedig Kriszta mindent megpróbált, de nem egyszerü annyi emberre fözni...

Nikki írta...

Na majd ha már jobb lesz az idő és van hol bográcsozni,megmutathatod milyen is az az igazi gulaszuppe:)
Mondjuk marhára lábszárból kéne csinálni,de hát az van ami van:D Hmmm,most benyomnék egy kis bogrács gulyást vagy egy kis saslikot:D