2008. november 6., csütörtök

Ez az a ház

No akkor bemutatom néktek hol is élek.
A város neve Oita, a városrészé pedig Nishikimachi (ez talán olyan lehet mint nálunk Újpest meg Káp, de igazából még nem véltem felfedezni mit is jelent valojában :D)

Az épület neve Kaikan. A Kaikan. Elég nagy kiváltság itt élni, mert a másik koli olyan lepra, mint 8ker egyes szebb részei :) Ott közös használatú a fürdö, meg a konyha, itt azért jobbak a körülmények, de azért mutatok pár elrettentö példát:

Igen, ez egy jol kifejlett csótánypajtás, de szerencsére már nagyon régóta nem találkoztam eme nemes állatfajjal (kopkop)

Mióta ki lett takaritva emberesen a lakás, azóta egyre otthonosabban érzem magam (értsd: egyre nagyobb a kupleráj) -> amiben a kedves szobatársaim is lelkesen sehitenek. :)

Aprópó szobatársak: kedves magyaRock, néha kedvetlenek, de alapvetöen jól kijövünk egymással (amikor alszunk:D). Egy leány, Anita névre hallgat, meg egy fiú akit Gábornak szokok hivni. Ha érdekel bövebben: nihongary.blogspot.com , jegyezdmeg.blogspot.com.
Van még egy magyar leányzó, a legszebb nöi nevet viseli :P Kezdettöl fogva nagyon sokat segit nekünk, amit kész csoda hiszen hozzám sok türelem kell :)
Tehát a lakás elég nagy, az összes többi Kaikan lakó csodájára járt, ált mindenki egy szobás kérót kapott, csak minket ért a megtiszteltetés h osztozkodnunk kell :)
Van két háló, Gábornak külön szábája lett, Anita meg én pedig közösködünk. Van egy kibaszott nagy nappali, konyha, oriási hütövel :P Elöszöba, fürdö, wc meg minden ami kell. Arra még nem sikerült rájönnöm h ha a fürdöben van mosdokagylo, akkor minek kellett még egyet kirakni az elöszobába :) Na de mindegy, jöjjön néhány kép: A harmadikon vagyunk, ami egyébként a második, csak ök a fsz-t elsönek számitják, szoval ilyen a kilátás: (majd teszek még erröl fel képeket, és akkor jobban fogjátok látni milyen szép van)



Nincsenek megjegyzések: